25-05-2023

hulpmiddelen slechtzienden

Hulpmiddelen slechtzienden

Voor mensen met een visuele beperking kan het dagelijks leven soms uitdagingen met zich meebrengen. Gelukkig zijn er vandaag de dag talloze hulpmiddelen beschikbaar die het leven van slechtzienden gemakkelijker kunnen maken. Viper Medical biedt een breed scala hulpmiddelen aan die speciaal zijn ontworpen om slechtzienden te ondersteunen.

Sprekende klok

Een van deze hulpmiddelen is de sprekende klok. Deze klok vertelt de tijd met een duidelijke stem, zodat slechtzienden altijd op de hoogte zijn, zelfs zonder naar de wijzers te hoeven kijken. Het is een eenvoudige, maar uiterst nuttige tool die de zelfstandigheid en het gevoel van controle over de tijd vergroot.

Draadloze deurbel met flitslicht

Een ander handig hulpmiddel is de deurbel met flitslicht. Deze deurbel combineert een luide beltoon met een helder flitslicht, zodat slechtzienden gemakkelijk kunnen horen én zien wanneer er iemand aan de deur staat. Dit vergroot niet alleen de veiligheid, maar ook het gemak van het verwelkomen van bezoekers.

Loepen en Loeplampen

Voor taken waar goed zicht voor nodig is, zijn loeplampen en vergrootglazen prettig om te gebruiken. Deze hulpmiddelen vergroten de tekst en afbeeldingen, waardoor details beter zichtbaar worden. Of het nu gaat om het lezen van boeken, kranten, recepten of zelfs het bekijken van foto's, deze optische hulpmiddelen zijn onmisbaar.

Labellazers

Daarnaast heeft Viper Medical ook labellezers in haar assortiment. Met een labellezer kunnen slechtzienden labels laten voorlezen. Dit vergemakkelijkt het identificeren van producten en het begrijpen van belangrijke informatie.

Hulpmiddelen voor slechtzienden kopen bij Viper Medical

Viper Medical begrijpt dat het hebben van toegang tot deze hulpmiddelen het leven van slechtzienden kan verbeteren en hun onafhankelijkheid kan vergroten. Dus, of je nu op zoek bent naar een sprekende klok, deurbel met flitslicht, loep, loeplamp, vergrootglas of labellezer, Viper Medical heeft het allemaal. Heb je vragen over onze hulpmiddelen of mis je nog producten in ons assortiment? Neem dan contact op met onze medewerkers!